Beställ dina manualer direkt genom att klicka här.

Här kan du enkelt ladda upp din pdf, välja papperskvalitét, biderimetod och upplaga. Uppgifter om pris och leveranstid får du direkt.

Välkomen till ManualPro och framtidens sätt att lagra, producera och distribuera manualer.

Starta presentationen nedan så berättar vi mer.

ManualPro delas in i tre olika nivåer

 

Easy Print  

Denna applikation ger dig möjlighet att ladda upp tryckfiler, välja papperskvalitét, binderi metod och välja upplaga direkt online. Pris och leveranstid får du direkt. Se det som en webbshop som är specialanpassad för manualproduktion. Systemet är tillgängligt som ett molntjänst och kräver bara ha en internetuppkoppling. Genom att automatisera alla beställningsrutiner kan kostnaden reduceras avsevärt. Ingen manuell orderberedning behövs då beställningen hamnar direkt i våra digitala printköer.

  


Beställ manualer via Easy Print redan idag genom att klicka här

 

Customized Flow

Med CUF erbjuder vi en specialanpassad lösning med möjlighet till en företagsunik webshop. Den går att använda som intern beställningsplattform eller anpassad för era återförsäljare. Vi kan sätta upp olika behörighetsnivåer och användare enligt den struktur ni önskar. Betalningssystem kan kopplas direkt till beställningen eller fakturering till er. Enkelt och användarvänligt. All kommunikation och inloggning är krypterad och säker. Customized flow systemet fungerar perfekt på alla typer av enheter som bärbara datorer, surfplattor eller smart.

Se vår demo om Customized flow här.                

 

QR-Optimized

Miljötänkande och effektiv manualdistribution för alla typer av enheter via QR-kod eller länk. Vi skapar en ”kortversion” av er manual som kan levereras med er vara eller produkt. En fullversion lagras i molnet och vi levererar en tryckt QR-etikett för enkel applicering direkt på produkter. Slutanvändaren kan då scanna QR-koden och få tillgång till fullversionen. Smart va?

Scanna QR-koden med din smartphone eller surfplatta så får du ett exempel på hur det fungerar.

       

 

 

Offertförfrågan                   0293-228 50