KOMMUNIKATION

 

Tierps Tryckeri är er resurs när ni behöver avlastning eller om ni önskar en helhetslösning
Vi har både kunskapen och verktygen för att publicera originalet i såväl tryckt som digitalt media.

 

Original & layout för tryckt och digitalt media.
Tierps Tryckeri är er resurs när ni behöver avlastning eller om ni önskar en helhetslösning.  Fördelen med att anlita oss är att vi gör era original repro- och tryckmässigt korrekta från start,  vilket blir kostnadseffektivt och underlättar vid tryckintag.  Vid större produktioner kan vi utforma och anpassa arbetsgrupper som blir kraftfulla resurser.  Detta med stöd från vårT dotterföretag,  Partnerprint  i Stockholm Vi har både kunskapen och verktygen för att publicera originalet i såväl tryckt som digitalt media.

Originalframställning
Med utgångspunkt från att du har idén, bilden och texten gör vi layout och original. I vår egen ateljé har vi både kunskap och verktyg för att skapa både vackra och informativa trycksaker. Många av våra kunder vill att vi är med från början med original och idéer.  Det gör att vi nu även kan kalla oss produktionsbyrå och inte bara ett tryckeri. Se oss som en resurs när du behöver avlastning eller om du behöver en helhetslösning. Fördelen är att vi gör originalet tryckanpassat från start vilket gör allt mycket kostnads- och produktionseffektivt.
Bildretuch och montage.
Vi hjälper dig att redigera färger i bilder, retuschera bort eller montera och lägga till information.
Med välutbildad  och kunnig personal levererar vi alltid ett resultat över er förväntan.

Med ett litet avstånd från original till tryck  kan vi snabbt producera ett första exemplar av din trycksak som tryckkorrektur där du exakt ser hur slutprodukten kommer att se ut. Med ett sådant arbetsflöde kan du känna dig trygg hos oss. Välkommen att pröva vår produktionsbyrå.

 

Beställ direkt       Offertförfrågan                   0293-228 50